• Dopravná výchova v IV.C
          • Dopravná výchova v IV.C

          • Dňa 16.9.2021 sme v IV.C zažili netradičnú dopravnú výchovu. Navštívil nás štátny tajomník MD SR Jaroslav Kmeť, pracovníci oddelenia BECEP a koordinátorka MD SR pre autoškoly Katarína Chlebíková. Rozprávali sme sa o pravidlách cestnej premávky. Žiaci vedeli odpovedať na všetky otázky o doprave. Hlavne o jazde na bicykli, ktorý je im z dopravných prostriedkov najbližší. Pripravili sme si aj vlastnoručne vyrobené dopravné plagáty a záložky do kníh. Pán štátny tajomník nás za odmenu pozval na exkurziu na ministerstvo dopravy. 

            Ďakujeme a tešíme sa IV.C

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Dopravná výchova v IV.C.

        • Plenárne a triedne rodičovské združenia
          • Plenárne a triedne rodičovské združenia

          • Dňa 27.9.2021 sa uskutočnia plenárne a triedne schôdzky RZ vo vonkajších priestoroch areálu školy. Bližšie informácie poskytnú rodičom triedni učitelia v priebehu tohto týždňa.

        • 1. ročník olympijských hier žiakov 3. a 4. ročníka
          • 1. ročník olympijských hier žiakov 3. a 4. ročníka

          • Dňa 14. septembra sa na školskom dvore uskutočnil 1. ročník olympijských hier žiakov 3. a 4. ročníka. Deti súťažili v 5 disciplínach - šprint na 50 m, hod kriketovou loptičkou, skok z miesta, prehadzovaná a štafetový beh. Boja o víťazstvo sa zúčastnili všetci žiaci tretích a štvrtých tried. Bojovali za seba, ale i za svoju triedu. Po sčítaní všetkých bodov boli ocenení tí najlepší:

            3. ročník:

            1. miesto - Adela Górna, 2. miesto - Jakub Chvíla a Martin Chvíla, 3. miesto - Oliver Svorada

            4. ročník:

            1. miesto - Nikol Červená, 2. miesto - Marek Krajči, 3. miesto - Miroslav Peterka

            Najlepšou triedou sa nakoniec stala trieda III. A. Trieda získala putovný pohár, ktorým majú právo sa pýšiť do ďalšieho ročníka olympijských hier.

            Blahoželáme víťazom a všetkým žiakom ďakujeme, že bojovali čestne a s radosťou.

            Pozrite si výsledkové listiny prvých 10 žiakov z každého ročníka v jednotlivých disciplínach a sumár všetkých výsledkov tried:

            beh.pdf,   hod.pdf,    skok.pdf,   sumar.pdf

            Do fotogalérie bol pridaný nový album 1. ročník olympijských hier žiakov 3. a 4. ročníka.

        • Dôležitý oznam
          • Dôležitý oznam

          • Upozorňujeme žiakov i rodičov, že od pondelka 6.9.2021 sa posúva začiatok vyučovania na 7.55! Žiaci by mali byť v škole najneskôr o 7.50.  Prestávka po prvej vyučovacej hodine sa predĺži z 5 na 10 minút. Časy začiatku a konca ostatných vyučovacích hodín sa nemenia.

          • Informácie k otvoreniu šk. roka 2021/22

          • Vážení rodičia,

            začiatok školského roka je opäť netradičný. Podľa usmernenia a nariadenia MŠ sa školy nebudú zatvárať plošne. Budú sa riadiť ŠKOLSKÝM SEMAFOROM.

            Informácie pre žiakov 

            Nástup do školy je 2. 9. 2021 od 7.40 do 8.00 hod., 1. stupeň hlavným vchodom, 2. stupeň bočným vchodom (pergola). Bude prebiehať ranný filter - meranie teploty, dezinfekcia rúk. Do budovy školy žiaci vstupujú s rúškom na tvári. Rodičia do školy nebudú vstupovať.
            Triednej učiteľke žiaci odovzdajú Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti, ktoré sa nachádza vo vestibule školy, stiahnuť si ho môžete tu:  Vyhlásenie o bezpríznakovosti (súbor .doc) alebo ho môžu rodičia vyplniť prostredníctvom edupage. 
            Ak žiak preruší dochádzku na 3 dni a viac vrátane víkendu alebo sviatku, musí priniesť nové písomné vyhlásenie.

            Predpokladaný čas strávený v škole dňa 2. 9. 2021: od 8.00 hod. do 9.30 hod.

            Od 3. 9. 2021 budú žiaci vstupovať do školy znova hlavným vchodom. Takisto prejdú ranným filtrom.  

            Od 6. 9. 2021 sa bude vyučovať podľa rozvrhu na tento školský rok.

            Vážení rodičia, prosíme Vás o pochopenie a ústretovosť. Prajeme Vám pevné zdravie a žiakom veľa úspechov vo vyučovacom procese.

        • Škola volá
          • Škola volá


          • Informácie pre rodičov žiakov prvého ročníka


            Vzhľadom na aktuálnu epidemiologickú situáciu nevstupujú rodičia do budovy školy.


            - 2. septembra 2021 - štvrtok o 8, 00 hod.– slávnostné zahájenie školského roka pred hlavnou budovou školy

            - rodičia odovzdajú tlačivá :

                 - Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti

                 - Oznámenie o výnimke z karantény v prípadne prekonania   ochorenia COVID-19 v posledných 180 dňoch.

            Tlačivá nájdete na stránke školy alebo v tlačenej podobe vo vestibule  školy od 27.8. do 31.8.2021.

            - 3. septembra 2021 – piatok- vyučovanie v čase od 8,00 do10,00  hod., 11, 00 hod. - obed

            - 6. septembra 2021- pondelok - vyučovanie v čase od 8,00 do 11,00 hod. - obed

             - od 7.septembra 2021- utorok vyučovanie podľa rozvrhu.

            Na obedy žiaci budú chodiť od 11,15 hod. do 11,30 hod. Po obede si deti prevezmú pani vychovávateľky z ŠKD. Je potrebné, aby deti mali pri vstupe do budovy rúško.


            V piatok 3.9.2021 si žiaci prinesú so sebou:

            - školskú tašku

            - peračník

            - desiatu a fľašku s nápojom

            - prezuvky

            - papierové vreckovky

            - vyplnené tlačivá

            - náhradné rúško


            Všetky informácie nájdete na webovej stránke školy https://trojka.edupage.org/

            Pomocky_pre_1._rocnik(1).pdf


        • OZNAM PRE RODIČOV !
          • OZNAM PRE RODIČOV !

          • Vážení rodičia, podľa posledných pokynov MŠ VVaŠ SR pre nový školský rok 2021/2022 Vám ponúkame možnosť objednať si prostredníctvom našej  školy sadu AG testov na domáce samotestovanie, prípadne dobrovoľné otestovanie Vášho dieťata 2.9.2021 v našej škole kloktacím testom. Objednávku testov škola zasiela už 25.8.2021. Záujem/nezáujem o konkrétny druh testu, prosím, vyjadrite neodkladne v spustenom dotazníku na EDUPAGE. Testovanie je dobrovoľné. Ďakujeme za spoluprácu.

        • Dotácia na podporu výchovy k stravovacím návykom dieťaťa
          • Dotácia na podporu výchovy k stravovacím návykom dieťaťa

          • Štátna dotácia na stravovanie vo výške 1,30 € bude v budúcom školskom roku poskytovaná na každé dieťa ZŠ, ktoré žije v domácnosti, ktorej sa poskytuje pomoc v hmotnej núdzi alebo ktorej príjem je najviac vo výške životného minima.

            Ak niekto zo ZZ spĺňa podmienky a má záujem o jej poskytnutie, navštívi ÚPSVaR NMnV - Oddelenie HN, náhradného výživného a štátnych sociálnych dávok - Ovšáková Marcela, Bc., dostane žiadosť, ktorú vyplní a zanesie na MsÚ - Referát rozpočtu a financovania - Ing. Lýdia Minarovičová, resp. podateľňu - v prípade dovolenky.

            O štátnu dotáciu na stravovanie môže požiadať aj rodina, v ktorej ani jeden ZZ dieťaťa ZŠ nepoberá zvýšený daňový bonus. ZZ vyplní čestné prehlásenie (príloha) a doručí ho na MsÚ.

            cestne_vyhlasenie(1).docx

        • Príjemné prázdniny
          • Príjemné prázdniny

          • Dnes sme ukončili náročný školský rok 2020/2021 a odovzdali sme deťom vysvedčenia, ktoré sú odrazom ich celoročnej práce. Dovoľte nám poďakovať sa za prácu každého z Vás - učiteľov, zamestnancov školy, žiakov a v neposlednom rade i rodičov, ktorí si museli tento rok oprášiť mnohé vedomosti zo žiackych učebníc a pomáhať svojim deťom. Začínajú zaslúžené prázdniny. Prajeme Vám, aby boli slnečné, pokojné a najmä v zdraví prežité. Veríme, že v septembri zasadneme do školských lavíc a budeme pokračovať v prezenčnej výučbe, ktorá nám všetkým, určite, vyhovuje najviac. Príjemné leto!

          • Pozývame vás na matematickú zmrzlinu

          • Tak, a máme tu dlho očakávaný koniec školského roka. Čo lepšie si v týchto tropických horúčavách vychutnať ako poriadnu zmrzlinu v chutnom kornútku. A my vás pozývame na zmrzlinu naozaj netradičnú. Matematickú. Takú ste určite ešte neochutnali. Tak to bude vaša premiéra.

            Zmrzlinový kužeľ vymyslel Sýrčan

            A tak poďte s nami, so žiakmi 6. A a 6. B, nazrieť do ďalších priestorových tajov matematiky. Veď čo lepšie charakterizuje kužeľ, ako vyše sto rokov používaný zmrzlinový kornútok. Mimochodom, aby sme sa trošku na našej školskej stránke aj vzdelávali i v gastronomických odvetviach, asi neviete, že prvý zmrzlinový kornútok bol vytvorený v USA už v roku 1904 sýrskym prisťahovalcom Ernestom Hamwim. Práve on vyrábal zmrzlinu i torty. Jedného dňa došli zmrzlinárovi v stánku vedľa misky, ktoré používal na zmrzlinu. Ernest dostal spásonosnú myšlienku. Zroloval tortové oblátky, nechal ich vychladnúť a ponúkol ich ako pomoc zmrzlinárovi. Jeho patent  sa okamžite ujal a zmenil spôsob konzumovania lahodnej zmrzlinovej pochúťky od základov. Náhoda mu priniesla zápis do histórie, patent a slušný obnos peňazí. Ale vráťme sa k matematike. Teda vlastne k zmrzline uloženej do kužeľa (kornútka).

             

            Zmrzlinové kornútky na všetky spôsoby

            My sme síce slušný obnos peňazí za takýto objav nedostali, ale zato sme si osvojili nový matematický pojem. Kužeľ. Vieme ako vyzerá jeho plášť, vieme, že chutná zmrzlina tvorí časť jeho objemu. A teraz už len napodobniť vynálezcu kornútka Ernesta Hamwiho. Myslím, že Sýrčan by šiestakov pochválil za ich nápaditosť, presnosť a fantáziu. Tej sa hranice tentokrát naozaj nekládli. V ich rukách vznikla futbalová, kozmická, kúzelnícka, oslavová, pirátska zmrzlina a v jednej som takmer zapichnutý do zmrzlinovej guľky v kornútku zamrzol J. Veď, v našej fotogalérii posúdite napokon sami. Myslím, že šiestaci by slávili úspech so svojimi kužeľovitými kornútkami u Američanov už aj na začiatku 20. storočia.

            A kým sa dostaneme do vyšších ročníkov, kde sa budeme bližšie zaoberať objemom a povrchom kužeľa, aspoň si poriadne zamlsáme. Len pozor na hrdlá. J

             

            Sme na sklonku školského roka 2020 - 2021. Prázdniny sú pred nami, zmrzlina dojedená, a tak už treba vysloviť iba jedno prianie. Perfektné prázdniny plné Slniečka a úsmevov a v septembri opäť s úsmevom a elánom do školy. Čakať na Vás budú nové matematické objavy a púť za vedeckými objavmi. Opatrujte sa a dávajte na seba pozor, aby sme mohli zdolávať spoločne nové nástrahy kráľovnej vied - matematiky. Tie budú opäť o niečo náročnejšie.

             

            Prajem pekné prázdniny.

             

                                                                                                                                                  Martin Šimovec,

                                                                                                                                                  váš matematikár

             

        • Trojka chodí pre zdravie
          • Trojka chodí pre zdravie

          • ZVLÁDLI SME TO! 12 hodinovú štafetu sme ukončili o 20.00, kedy do cieľa prišli poslední účastnící. ĎAKUJEME všetkým, ktorí prišli, podporili nás, zapojili sa, rozhýbali sa. Veľmi milo nás potešila Vaša účasť! 1,8 km dlhú trať prešlo 610 účastníkov. Spolu sme tak prešli 1098 km a nachodili sme 1220000 krokov. Veríme, že náš pokus o rekord bude uznaný za platný, ale tešíme sa i z toho, že sme s Vami strávili krásny deň a že sme dokázali spojiť svoje sily. ĎAKUJEME!

        • Rozhodnutia o prijatí žiakov do prvej triedy
          • Rozhodnutia o prijatí žiakov do prvej triedy

          • Riaditeľstvo ZŠ oznamuje zákonným zástupcom detí, ktoré boli zapísané v našej škole do prvého ročníka šk. roka 2021/2022, že rozhodnutie o prijatí/neprijatí dieťaťa do školy si môžu vyzdvihnúť od 10. 6. 2021 do 30. 6. 2021 v čase od 7.00 do 15.00 hod. v ZŠ. Zvoňte vo vestibule školy.

            Prosíme, aby si rozhodnutia prevzali obaja zákonní zástupcovia osobne (§ 31, ods. 1 zákona o rodine č. 36/2005 Z. z).

          • S matematikou sme vyrazili na výlet do neznámych galaxií

          • Koniec školského roka je nadohľad a letné prázdniny klopú nástojčivo na dvere. A tak sme sa rozhodli so 6.A a 6. B s matematikou vydať tentokrát na výlet. A poriadne ďaleký. Priamočiaro až do vesmírnych končín. Počas dištančného vzdelávania v uplynulých mesiacoch na nás čakalo totiž aj ďalšie trojrozmerné teleso. Tentokrát guľa. A čo výstižnejšie guľového tvaru ako planéty môžu toto dokonale symetrické teleso symbolizovať.

            Zo Zeme do tajomných diaľav kozmu

            Tri, dva, jedna, štart. Motory bláznivo hučia, plamene šľahajú a my opúšťame našu rodnú planétu Zem. Niektorí zo žiakov ju milujú zo všetkých planét najviac, a tak v ich pracovnej dielni počas dištančného vzdelávania vznikli práve netradičné pohľady na našu modrú a fascinujúcu planétu Zem. Fantázii sa medze nekládli a Zem v tvare gule dostávala častokrát pútavé podoby. A aby sme boli matematicky presní, Zem až tak stopercentne guľatá nie je. Sploštenia, ak sa dajú vôbec nazvať jemné, jej predurčili presnejší názov, ktorý až tak bežný a známy nie je. Naša Zem je typický geoid. Ale podstatné boli podoby Zeme, ktoré moji šikovní žiaci vytvorili. Zrkadlila sa na nich Afrika, pútavé boli modré oceány, nezabudli sme ani na Austráliu a ďalšie svetadiely. Naštartovaná raketa však predurčila ďaleké ciele. Nielen v našej galaxii. A podľa planét, ktoré sme navštívili, sme pravdepodobne ako prví v histórii leteli rýchlejšie ako svetlo. Doteraz sa to nikomu nepodarilo a určite tak skoro ani nepodarí, ale na prekonanie neprekonateľných vzdialeností tisícov svetelných rokov sme sa museli pohnúť naozaj rýchlo. Aby sme videli aj tie najtajnejšie zákutia vesmíru.

             

            Objavili sme nové planéty

            Chlapci i dievčatá zaznamenali vo svojich vymodelovaných výrobkoch Saturn a Jupiter, okolo ktorých sme doslova prefrčali. V ich modeloch nechýbali typické prstence a sfarbenie charakterizujúce planéty. My sme sa však dostali predovšetkým do ďalekej ríše fantázie. Opustili Mliečnu dráhu a našu Slnečnú sústavu a vydali sa spoznávať planéty, ktoré doteraz ľudské oko nikdy nevidelo. A všetko sme, samozrejme, dokumentovali fotograficky. Mnohohodinové úsilie kozmickej výpravy skončilo úspešne. Objavili sme v najhlbšom vesmíre planéty z papieru, polystyrénu, plastelíny, plastov, nafukovacích balónov a iných materiálov a patrične ich zdokumentovali v zmenšeninách v danej mierke. Veď viete, ako dôkaz pre ďalšie generácie, že sme tam skutočne boli. Niektoré planéty mali kovový nádych, iné dýchali pestrofarebnými pohoriami týčiacimi sa do výšin. Niektoré z nich boli bez akejkoľvek šance na život, rozpálený povrch a absentujúca atmosféra boli nebezpečné. Objavili sme ale aj exoplanéty s vodou a dýchateľným ovzduším, ktoré nám raz možno poskytnú miesto na nový život. V čase, o niekoľko miliárd rokov, keď nás definitívne a navždy pohltí zomierajúce Slniečko, budú exoplanéty s vodou a atmosférou šancou na náš druhý život, Pozemšťania.

             

            Šťastný návrat na Zem

            A tak výprava splnila svoje ciele. Trojrozmerné telesá sme prelúskali aj tentokrát. Na mušku prišla neobyčajná guľa. A hoci jej detailnejšie predstavenie čaká na nás až v deviatom ročníku, pocity a základné názvoslovie z nových objavov nám tých pár rokov určite vydržia. Pozdravujeme z kozmickej výpravy a hlásime návrat na Zem. A vám, nadšencom matematiky, ponúkame pohľad na planéty, ktoré sme počas kozmickej výpravy navštívili.

             

            PS: A na budúci týždeň čaká na Vás ďalšie matematické prekvapenie z trojrozmerných telies. Objavíme kužeľ v netradičnej podobe. Máte sa na čo tešiť a opäť sa s nami pobavte s kráľovnou všetkých vied. Matematikou...

             

                                                                                                                                                          Martin Šimovec,

                                                                                                                                                          váš matematikár

        • TROJKA CHODÍ PRE ZDRAVIE
          • TROJKA CHODÍ PRE ZDRAVIE

          • Milé deti, vážení rodičia, priatelia školy,

            tento školský rok by sme sa chceli rozlúčiť so školou pokusom o zápis do SLOVENSKEJ KNIHY REKORDOV vytvorením nášho rekordu – NAJDLHŠIA ŠTAFETOVÁ CHÔDZA.

            V pondelok  28.6.2021 budú štafetové družstvá nepretržite 12 hodín zdolávať okruh od školy na Námestie slobody a späť. Začneme o 8.00 a každých dvadsať minút vyštartuje jedno družstvo.

            Chodiť môžu deti, učitelia, rodičia i priatelia školy. Každý rodič, ktorý zaregistruje seba, priateľa či známeho cez edupage, ale aj každý, kto len tak pôjde okolo a má chuť urobiť pár krokov pre svoje zdravie. Všetci ste vítaní! 

            Pri registrácii na edupage si môžete vybrať presný čas, kedy chcete štartovať.

            Počet členov družstva je neobmedzený.

            Dôležité pre náš rekord je, aby sa štafeta neprerušila, preto potrebujeme každého z vás. Pomôžte nám ukázať svetu, že na to máme!!!

            Informácie o akcii budeme pravidelne aktualizovať na edupage.

          • Počas objavovania priestoru sme zavítali na bájnu Akropolu

          • Tak, ako sme sľúbili, aj v tomto týždni putujeme matematicko - zemepisnou históriou. A opäť poriadne ďaleko. Tentokrát sa vyberieme spod horúceho slnka nad africkým Egyptom, kde sme minulý týždeň navštívili naším pohľadom, šikovnosťou a zručnosťou svet tajomných pyramíd (teda vlastne štvorbokých ihlanov) opäť pod horúce slnko. Ale už na európsky kontinent. A aby som príliš dlho nenapínal, pred nami sa zrazu rozprestieral vrch Akropolis a na ňom nádherný a ústredný chrám Partenón starý vyše dvetisíc rokov.

            Tajomná cesta za stĺporadím

            Skĺbiť matematiku s dávnou históriou nebol ani tentokrát najmenší problém. Ústredný chrám Partenón, týčiaci sa na návrší Akropolisu nad gréckou metropolou Atény, vznikal v rokoch 447 až 438 pred naším letopočtom spolu s ďalšími objektami. Posledný z objektov bol vybudovaný v roku 406 pred naším letopočtom. Zabudnúť sa preto nedá ani na chrám Erechteion či malý chrám Atény Niké, ktoré sa na legendárnom vrchu Bohov nachádzajú tiež. Ale raz darmo, Partenón je nenahraditeľný a pozná ho celý svet. A spolu s ním aj obrovské stĺporadie, ktoré takmer tri tisícročia dokáže udržať statiku tohto architektonického veľdiela, ktoré vytvorila dvojica architektov Iktinos a Kallikrates. A práve tu sa zlievajú do seba matematika s históriou. Stĺporadie vytvorené z množstva obrovských valcov nám pomohlo pri zavádzaní nového priestorového pojmu valec. Spoznali sme povrch i objem a pustili sa s terajšími šiestakmi zo 6.A a 6. B do náročnej práce. A hoci stĺpy nad gréckymi Aténami boli vztýčené presne pred 2463 rokmi (442 pred naším letopočtom), šiestakom sa podarilo nadviazať na skvostných gréckych architektov zo starej školy v aktuálnom roku 2021.

             

            Bohyňa Aténa má určite radosť

            Chrám Partenón a návršie Akropolis spojili sily celých rodín. Skvele sa zapojili aj mnohí rodičia, za čo im patrí môj obdiv, úcta a vďaka. Veď zohnať v čase lockdownu na celom Slovensku vhodný materiál by sa na prvý pohľad mohlo zdať ako vyslanie Mařenky hľadať v zime a v premrznutých závejoch jahody. Partenón scelil dohromady celorodinné pracovné tímy, ktorým sa podarilo zohnať dokonca aj piesok na základy. Až na diaľku bolo počuť pílky, vŕtačky či hoblíky, pretože zohnať mramor, z ktorého je originálny chrám vybudovaný, bolo nad ľudské sily. A tak máme „trojrozmerný herbár“ plný Partenónov z dreva, plastov, polystyrénu, papiera a ďalších materiálov. Od mini Partenónov až po maxi Partenóny, z ktorých by sa určite tešila aj starogrécka bohyňa múdrosti, odvahy, inšpirácie, stratégie či zručnosti Aténa. Jednoducho bohyňa všetkých schopností, ktoré áčkari a béčkari zo 6. ročníka pri budovaní svojho Partenónu museli počas dištančného vzdelávania využiť. A na valce určite nezabudnú nikdy. Veď ich vytvorili spoločnými silami doslova stovky.

             

            Čaká na vás vesmír

            Dnes je originálny Partenón symbolom hrdosti celého Grécka. Partenóny z dielne dnešných žiakov zo 6.A a 6.B môžu byť elegantným symbolom hrdosti mnohých z nich, ktorí strávili pri ich budovaní mnoho času, za čo im patrí môj obdiv a poďakovanie. Tak, ako patrí aj poďakovanie rodičom, ktorí sa na spolupráci podieľali a zaspomínali na školské časy.

            A ak sa pýtate, či sme matematicko-historicko-zemepisnou cestou putovali ďalej, odpoveď je jednoduchá. Áno. Nechajte sa prekvapiť na budúci týždeň. Tentokrát sme si zobrali na mušku v priestore neobyčajnú  guľu a vybrali sa až mimo našu planétu. Navštívili sme hlboký vesmír a objavili jeho tajomstvá.

             

                                                                                                                                                        Martin Šimovec,

                                                                                                                                                        váš matematikár

        • Klasifikácia v 2. polroku šk. roka 2020/2021
          • Klasifikácia v 2. polroku šk. roka 2020/2021

          •  

            Na základe usmernenia MŠVVaŠ SR zo dňa 26. 5. 2021 riaditeľka ZŠ, Ul. kpt. Nálepku č.855, Nové Mesto nad Váhom po prerokovaní v pedagogickej rade oznamuje, že klasifikovať známkou sa v druhom polroku šk. roka 2020/2021 budú vo všetkých ročníkoch všetky predmety.

            Predmety informatika, technika, pracovné vyučovanie, etická/náboženská výchova, telesná a športová výchova, výtvarná výchova, hudobná výchova, ochrana životného prostredia a svet práce budú hodnotené slovom „absolvoval“.

            Žiaci prvého ročníka budú v zmysle usmernenia hodnotení slovne.

            Žiaci druhého až deviateho ročníka budú hodnotení známkou.

             

        • Ukážky policajnej kynológie v ŠKD
          • Ukážky policajnej kynológie v ŠKD

          • Dnes sme v ŠKD privítali policajných psovodov z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Novom Meste nad Váhom so služobnými psíkmi Renom a Ezopom.

            Na úvod sme sa dozvedeli zaujímavosti z policajnej práce. V ďalšej časti nám policajti predviedli ukážky služobnej kynológie - poslušnosť služobného psa, obranné práce, zadržanie páchateľa a pod.

            Ukážky policajných kynológov detičky odmenili obrovským potleskom.       

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Ukážky policajnej kynológie v ŠKD.